نوشته شده توسط : xmovies


:: برچسب‌ها: ابرها , دریا ,
:: بازدید از این مطلب : 603
|
امتیاز مطلب : 4
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : چهار شنبه 19 بهمن 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : xmovies


:: برچسب‌ها: پاییز ,
:: بازدید از این مطلب : 716
|
امتیاز مطلب : 3
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : چهار شنبه 19 بهمن 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : xmovies


:: برچسب‌ها: سبز ,
:: بازدید از این مطلب : 465
|
امتیاز مطلب : 2
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : چهار شنبه 19 بهمن 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : xmovies

به گزارش خبرنگار ایرنا، مراسم بزرگداشت سی و سومین سالگرد انقلاب اسلامی با پخش سرود ملی كشورمان آغاز و در ادامه با تلاوت آیاتی چند از كلام الله مجید زینت یافت.

'ابوذر ابراهیمی تركمان' رایزن فرهنگی سفارت كشورمان در روسیه در این آیین با اشاره به دلایل پیروزی انقلاب اسلامی و رهبری بی بدیل حضرت امام خمینی (ره) به عنوان معمار كبیر این حركت، از پیشرفت و توسعه های جمهوری اسلامی ایران در همه زمینه ها، بویژه در زمینه های علمی، فرهنگی، اجتماعی و بانوان سخن گفت.

در ادامه این آیین نماهنگی از دستآوردهای علمی و فنی جمهوری اسلامی ایران تحت عنوان 'ایران امروز ' به زبان روسی برای نشان دادن گوشه های از توانمندی های كشورمان برای حضار به نمایش در آمد.

اجرای موسیقی سنتی ایرانی توسط گروه موسیقی 'فارابی' از استان همدان ، حال و هوای دلنشینی به این مجلس داد.

این مراسم را رایزنی فرهنگی سفارت جمهوری اسلامی ایران در خانه مركزی هنرمندان مسكو برگزار كرد و 'رضا سجادی' سفیر كشورمان در روسیه ، ایرانیان مقیم مسكو و روس های علاقمند و دوستداران فرهنگ و تمدن ایرانی – اسلامی در آن شركت كردند.

اروپام/2242**518** 3404



:: برچسب‌ها: نیویورک شهرستان , سفر ,
:: بازدید از این مطلب : 433
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : چهار شنبه 19 بهمن 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : xmovies
بی بی سی فارسی

مسئولان بی‌بی‌سی خواهان واکنش سازمان‌های بین‌المللی، از جمله سازمان ملل به فشارهای اخیر شده‌اند

وزارت امور خارجه آمریکا افزایش فشارهای حکومت ایران بر روزنامه نگاران، وبلاگ نویسان و مدافعان آزادی بیان در این کشور را محکوم کرد و از مقامات ایران خواست که از آزار کسانی که می خواهند از حقوق جهانی خود بهره مند شوند دست بردارند.

ویکتوریا نولاند، سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا روز سه شنبه ۱۸ بهمن (۷ فوریه) گفت که دولت این کشور از دریافت گزارش هایی مبنی بر اینکه مقامات ایران اعضای خانواده گزارشگران بی‌بی‌سی فارسی را آزار داده اند نگران شده است.

او گفت: "این واقعه ای هولناک است. آنها سراغ خواهر یکی از گزارشگران بی بی سی رفته اند و از او برای برقراری ارتباط مستقیم با خواهرش در لندن استفاده کرده اند و تلاش داشته اند که از او بازجویی کنند".

او ابراز نگرانی کرد که حکومت ایران در آستانه انتخابات پارلمانی در این کشور بخواهد در فضای رسانه ای رعب و وحشت ایجاد کند.

خانم نولاند گفت: "آنها اکنون تلاش دارد که دایره عملکرد خود را به ایرانیان در خارج از این کشور گسترش دهد".

او گفت که دولت آمریکا از روزنامه نگاران و فعالان اجتماعی ایرانی در مبارزه شان برای دست یافتن به آزادی بیان حمایت می کند.

این در حالی است که رامین مهمانپرست، سخنگوی وزارت امور خارجه ایران در پاسخ به سئوالی در مورد اعتراض بی‌بی‌سی به فشارهای اخیر گفت که این رسانه "سابقه عملکرد بسیار بدی" در مورد ایران داشته است.

او گفت: گفت: "طبیعی است که اگر [بی‌بی‌سی] قصد ایجاد فضای خصمانه علیه کشورمان را داشته باشد، نمی تواند انتظار دریافت تسهیلاتی را داشته باشد".

پیش تر مسئولان بی‌بی‌سی افزایش فشارها علیه کارکنان بخش فارسی، از جمله بازداشت و اعمال فشار بر بعضی از اعضای خانواده و دوستان تعدادی از این کارکنان را به شدت محکوم کرده بودند.

دیروز یکی از سخنگویان بی‌بی‌سی با تاکید بر اصرار این رسانه به رعایت بی طرفی و انصاف در خبررسانی اعلام کرد که حکومت ایران کارزاری پیوسته برای ارعاب و تهدید کارکنان بی‌بی‌سی فارسی براه انداخته است



:: برچسب‌ها: جغرافیایی برچسب , کالیفرنیا ,
:: بازدید از این مطلب : 499
|
امتیاز مطلب : 3
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : چهار شنبه 19 بهمن 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : xmovies

آمریکا گفته از تعداد کارمندان سفارتش در عراق می کاهد

این روزنامه از قول مقاماتی نامشخص در واشنگتن و بغداد گفته دولت آمریکا قرار است بیش از نیمی از ۱۶ هزار نفر کارمند خود را در این سفارت کاهش دهد.

ویکتوریا نولاند، سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا در این باره گفته دولت آمریکا قصد دارد تعداد کارکنانش را در بغداد به تعدادی که نیاز است برساند.

او گفته: "من فکر می کنم آنچه ما در بغداد داریم، ساز و کار سفارتی است که برای زمانی دیگر ساخته شده و اتکای زیادی به قرارداد با شرکتهای غیر دولتی برای انواع کارهای تاریخی و امنیتی دارد."

"اما در حال حاظر عقیده ما این است که می توان این سفارت را متناسب با نیازهای امروزمان تغییر داد، به طوری که کارهای دیپلماتیک مان را به صورت کارآمدتری انجام دهیم."

خانم نولاند گفته آمریکا قصد دارد بیشتر کارمندان عراقی استخدام کند و از تعداد کارکنان شرکتهای خصوصی که هزینه بیشتری برای دولت دارد، بکاهد.

اما این تصمیم با سخنان قبلی دولت آمریکا درباره سفارتش در عراق تفاوت چشمگیری دارد.

کمتر از یک سال پیش جیمز جفری سفیر آمریکا در عراق از برنامه هایی برای گسترش سفارت این کشور و افزایش تعداد کارمندان، بعد از خروج سربازان آمریکایی سخن گفته بود.

گفته شده بود یکی از اهداف توسعه سفارت آمریکا در عراق در آن زمان، مقابله با نفوذ ایران در عراق بوده.

روزنامه نیویورک تایمز در گزارش خود از سختگیری های دولت عراق درباره صدور ویزا و تعیین وقت ملاقات با مقام های عراقی برای آمریکاییان گفته است.

همچنین در این گزارش آمده از زمان خروج نیروهای آمریکایی از عراق در دسامبر سال گذشته، مواد غذایی با مشکلات بیشتری به دست آمریکاییان مستقر در سفارت می رسد.

به گفته این روزنامه، کمبود نیروهای امنیتی در خارج از منطقه حفاظت شده سفارت آمریکا، رسیدن مواد غذایی به آنجا را مشکل کرده.



:: برچسب‌ها: ایتالیا ,
:: بازدید از این مطلب : 521
|
امتیاز مطلب : 8
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : چهار شنبه 19 بهمن 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : xmovies
لطف الله مشعل

آقای مشعل گفته که با دستگیری سه عضو کلیدی طالبان، از ادامه فعالیت یک "شبکه خطرناک" در شمال جلوگیری شده است

اداره امنیت ملی افغانستان اعلام کرده که سه عضو "کلیدی" گروه طالبان که متهم به سازماندهی ترور چند مقام افغان هستند، بازداشت شده اند.

لطف الله مشعل، سخنگوی اداره امنیت ملی افغانستان روز سه شنبه، 18 دلو/بهمن به خبرنگاران گفت که این افراد در منطقه جبل السراج در شمال کابل دستگیر شدند.

به گفته آقای مشعل، آنها در قتل ژنرال داوود داوود فرمانده پلیس حوزه شمال، محمد عمر والی قندوز، شاه جهان نوری فرمانده پلیس قندوز و عبدالمطلب بیگ نماینده ولایت تخار در مجلس نمایندگان دست داشته اند.

او افزود که با دستگیری این افراد از ادامه فعالیت "یک شبکه بسیار خطرناک" در شمال افغانستان جلوگیری جلوگیر است.

سخنگوی اداره امنیت ملی همچنین گفت: "آنها برنامه داشتند که تا آغاز سال جدید هجری شمسی در ولایات مختلف افغانستان بویژه در شهر مزار شریف و شهر قندوز حملات انتحاری راسازماندهی و اجرا کنند."

لطف الله مشعل گفت که افراد بازداشت شده قصد داشتند به پاکستان فرار کنند.

سخنگوی اداره امنیت ملی افزود که این افراد از ساکنان ولایت تخار، در شمال افغانستان هستند و از یک فرمانده ارشد گروه طالبان در پاکستان دستور می گرفتند.

مقامات امنیتی افغانستان می گویند که این افراد در ولایتهای قندوز، بغلان و بدخشان نیز برای گروه طالبان کار می کرده اند.

ژنرال داوود داوود

ژنرال داوود ارشدترین مقام امنیتی در شمال افغانستان بود که سال گذشته ترور شد

به گفته این مقامها، بخشی از کارهایی که این افراد انجام می داده اند، فرستادن بمبگذاران انتحاری و مواد منفجره به این ولایت ها بوده است.

مقامهای امنیتی به این باور اند که با بازداشت این افراد، وضعیت امنیتی در ولایت های شمالی افغانستان بهبود خواهد یافت.

نشانه گرفتن افراد کلیدی دولت از سوی گروه طالبان در حملات تروریستی در مناطق مختلف و به ویژه در شمال افغانستان، در یک سال اخیر مایه نگرانی دولت و فعالان سیاسی این کشور شده بود.

مقامهای دولتی افغانستان در مواردی گفته اند که سازمان اطلاعات پاکستان ــ آی اس آی ــ را در سازمان دهی حملات تروریستی و ترور چهره های مطرح سیاسی در شمال افغانستان، دست داشته است.

پاکستان دخالت نهادهای امنیتی خود در امور داخلی افغانستان را همواره رد کرده است.



:: برچسب‌ها: اروپا , وابسته به تکزاس , زن ,
:: بازدید از این مطلب : 640
|
امتیاز مطلب : 2
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : چهار شنبه 19 بهمن 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : xmovies
تیتر و عکس صفحه اول آرمان

تیتر و عکس صفحه اول آرمان

روزنامه‌های امروز صبح تهران در تیترهای اول خود از "عقب نشینی اوباما از حمله نظامی به ایران" خبر داده و در مقالاتشان این عقب‌نشینی را از اثر تهدیدهای رهبر جمهوری اسلامی خوانده‌اند. بخشی از مطالب این روزنامه‌ها نیز به انتخابات سرد مجلس آینده اختصاص دارد. چنان که "انتخابات آتی فرصت بازخوانی مشکلات کشور است" به نقل از رییس مجلس خبرگان تیتر اصلی مردم‌سالاری است، آرمان از "ظهور جریان چهارم اصولگرایان" خبر داده، سیاست روز از "رونمائی از کاندیدا‌های تهران با چهره‌های تازه" نوشته و ابتکار در عنوان اصلی خود آورده "تکمیل صفوف اصولگرایان برای انتخابات".

اوباما، عقب‌نشینی و ترس از آقا

"اوباما گزینه حمله نظامی به ایران را رد کرد" تیتر اول اعتماد است، شرق از قول رییس جمهور آمریکا نوشته "اسرائیل تصمیمی برای حمله به ایران ندارد"، جام جم از همین منبع نقل کرده "درگیری نظامی در خلیج فارس تأثیرات مخرب فراوانی برای آمریکا دارد" و کیهان در صدر اخبار خود نوشته "اوباما عقب نشست جنگ با ایران روی میز نیست".

کیهان نوشته هنوز ۴۸ ساعت از خطبه‌های متین امام خامنه‌ای در نمازجمعه تهران نگذشته بود که نخست وزیر اسرائیل، اعضای کابینه را فراخواند و با اشاره به این بیانات کلیدی از آنها خواست دیگر درباره تهدید نظامی علیه ایران سخنی نگویند؛ کمی محترمانه‌تر از این عبارت که «خفه خون بگیرید»!

این روزنامه بدون ذکر منبع افزوده ایهود باراک وزیر دفاع و موشه یعالون معاون نخست وزیر هم در کنفرانس امنیتی هرتزلیا ادعا کرده بودند اسرائیل توان حمله به تأسیسات اتمی ایران را دارد. نویسنده سرمقاله این روزنامه نوشته اثر ضرب شست و سیلی آبداری که به اعتبار این کلمات در گوش سران اسرائیل نواخته شد، بسیار بیشتر از سیلی‌هایی بود که با انهدام غیرمترقبه دو ناوچه ساعر ۵ و حدود ۹۰ تانک اسطوره‌ای مرکاوا در جنگ ۳۳ روزه به گوش اسرائیل نواخته شد.

مردم سالاری در سرمقاله خود پرسیده چرا مرد سابق سیا، بهار را به عنوان موعد حمله به ایران اسلامی اعلا م کرده است؟ و خود در پاسخ نوشته بهار موعد شش ماهه غرب به پایان می‌رسد پس باید آنچنان تبلیغاتی علیه ایران انجام شود که تهران وادار به عقب نشینی شود. واشنگتن به همراه تل آویو جو سنگین برای تهران راه‌انداخته است تا بوی باروت مشام ایرانی‌ها را کور کند. اما در نگاه تحلیل‌گران غربی حمله به ایران موقعیت جمهوری اسلا می ‌را در طولانی مدت تثبیت می‌کند و در کوتاه مدت شوک سنگینی به اقتصاد جهانی که در لبه پرتگاه ایستاده است، وارد خواهد کرد.

این روزنامه ضمن تکرار نوشته‌های چند روز پیش کیهان پرسیده چرا در روزهایی که بحث جنگ و حمله به ایران مطرح شد، به شکل مرموزی قیمت طلا، ارز و اقلام مصرفی در ایران پرواز کرد و فضای عمومی ایران توسط دست‌های پنهان دچار التهاب شد؟ آیا برخی در تهران به عنوان پیاده نظام ناوهای آمریکایی که پشت مرزها مستقر شده‌اند، عمل می‌کنند؟

عقب نشینی آمریکا

ستون طنز گفت و شنود در کیهان نوشته:

گفت: مگر هفته قبل اوباما اعلام نکرده بود که «همه گزینه‌ها علیه ایران روی میز است»؟!

گفتم: بر منکرش لعنت! چقدر هم با تکبر و گردن کلفتی گفته بود!

گفت: ولی دیروز با شبکه تلویزیونی NBC مصاحبه کرده و گفته؛ «گزینه نظامی علیه ایران روی میز نیست!»

گفتم: ای بابا! خیلی بد شد! حالا بگو یک نگاه دیگه بندازه! شاید افتاده زیر میز!

گفت: مرد حسابی! آمریکا به قمپز درکردن عادت داره. اول قمپز در می‌کنه و رجز می‌خونه و بعد که دید سمبه پرزوره، عقب‌نشینی می‌کنه.

کارتون جمال رحمتی، اعتماد

کارتون جمال رحمتی، اعتماد

گفتم: افسر راهنمایی به اتوموبیلی که با سرعت در جاده‌ای حرکت می‌کرد، ایست داد و به راننده گفت ۱۲۰ کیلومتر سرعت داشتی. راننده گفت؛ قربان فقط ۱۰۰ کیلومتر بود. افسر گفت؛ توی این جاده ۱۰۰ کیلومتر هم زیاده، یارو گفت؛ ببخشید ۸۰ کیلومتر بود. اصلا حالا یادم اومد، ۶۰ کیلومتر می‌رفتم و... افسر راهنمایی بهش گفت؛ مرد حسابی مواظب باش، اینجوری که داری سرعت کم می‌کنی ممکنه یکی از عقب بهت بزنه و درب و داغونت کنه!

نفت در برابر غذا، تکرار دوران جنگ

رضا زندی در سرمقاله شرق به یاد آورده که در دهه‌۶۰، جنگ «فروش نفت» را دشوار کرده بود. صادرات ۵/۳ میلیون بشکه‌ای نفت در سال ۵۹، سال بعدش به ۸۰۰ هزار بشکه رسیده بود. نفت‌فروشی، سال به سال سخت‌تر می‌شد و انتقال پول آن به کشور مشکل‌تر. ماجرا به تشکیل «کمیتهBTC » رسید. «کمیته تعاملات دوجانبه». کارش چه بود؟ «تبادل نفت با کالا». بیش از دو دهه از آن روزها می‌گذرد. این هفته وزیر نفت از مبادله نفت با کالا خبر داد. خاطرات ما زنده شد. آیا این کمیته دوباره تشکیل خواهد شد؟

نویسنده مقاله شرق با برشمردن شرایط سال‌های شصت نوشته امروز دهه ۶۰ نیست. ایران قوی‌تر شده و امکاناتش توسعه یافته است. خروج نفتش از بازار، تبعات دارد و نمی‌توان از ذخایر نفت و گازش برای تامین آینده انرژی جهان گذشت. حدود ۱۵۵‌ میلیارد بشکه ذخایر نفتی اوپک را در اختیار دارد و با منابع گازش بر سکوی دوم جهان ایستاده است. اما وزیر نفت، در نشست شورای سیاستگذاری صنعت نفت گفته است: «اگر امروز تولید‌کننده هشت میلیون بشکه‌ای نفت بودیم رفتار دنیا با ما به گونه‌ دیگری بود.»

در انتهای مقاله از وزیر نفت پرسیده شده: چرا اهداف تولید نفت در برنامه چهارم توسعه محقق نشد و به تولید حداقل پنج میلیون بشکه‌ای نفت نرسید؟ چرا تولید نفت ایران در این چند ساله کاهش یافته و از ظرفیت ۲/۴ میلیون بشکه‌ای به تولید حدود ۵/۳ میلیون بشکه‌ای رسیده. امروز دهه ۶۰ نیست. تا جایی که ممکن است نباید زیر بار مبادله نفت با کالا رفت. در این صورت فرمان، دست خریدار نفت خواهد افتاد و ما هم باید نفت بفروشیم و منتظر کالای خارجی باشیم. سرمایه‌گذاری در پروژه‌های توسعه کشور هم سخت‌تر می‌شود.

درباره الی

ابراهیم رها در ستون زخم روزنامه اعتماد نامه‌ای نوشته به مدیر این روزنامه و در آن توضیح داده: مطلب دیروز ستون زخم، به جرخوردگی حاد دچار شده بود و من را بر آن داشت چند سوال به صورت سرگشاده (این را حذف نکنید، ‌حرف بدی نیست) از شما بپرسم:

۱- اسم کوچک وزیر نفت رستم است، به من چه مربوط؟

۲- مگر من اسم وزیر نفت را رستم گذاشته‌ام که شما یقه مطلب بنده را می‌گیرید؟ از ابوی و والده ایشان سوال کنید.

۳- وزارت نفت ما یک رستم که هیچ، یک شاهنامه کامل لازم دارد، شما با کجایش مخالفید؟

۴- در این دولت که مدعی است همه به شدت مذهبی هستند اسفندیار و رستم و منوچهر و کامران! و... حضور دارند و در دولت کافر قبلی همه عطاءالله و عبدالله... بودند، این هم تقصیر من است؟ اگر زورتان به دولت نمی‌رسد، سر مطلب بنده خالی نکنید!

و اما بعد. غلامحسین الهام (همان الی خودمان) گفته، باید مجلسی سرکار بیاید که همسو با نظارت دولت باشد یعنی از دوره مادها تا امروز در جهان دیپلماسی، کسی تا این حد بی‌رودرواسی حرف نزده بود! الی خیلی قشنگی! الی کارت درسته!

حراج کتیبه‌های ایرانی درآمریکا

در حالی که شرق، از قول دانشگاه آمریکائی خبر داده فروش لوح‌های تاریخی ایران عملی نخواهد شد تهران امروز تیتر اول خود را به فروش الواح هخامنشی اختصاص داده و آن را فاجعه خوانده است.

کامران بارنجی در تهران امروز نوشته، زنگ هشدار درباره سازمان میراث فرهنگی از خیلی وقت پیش به صدا درآمد. از زمانی که اسفندیار رحیم مشایی به همراه اعوان و انصارش، بدون تعارف، بر ساختمان ارگ آزادی تکیه زد و از مواضع ایدئولوژیک خاصش صحبت کرد. درست در همان روزها، بسیاری از دلسوزان فریاد کشیدند که این بیگانگان را صنمی با میراث فرهنگی یکی از باستانی‌ترین کشورهای دنیا نیست. اما هیچ‌وقت این فریاد‌ها گوش شنوایی پیدا نکردند. در مقابل این هشدارها اما، یک مدافع سرسخت وجود داشت. محمود احمدی‌نژاد به عنوان رئیس دولت، بارها و بارها درسال‌های گذشته، لب به تمجید از رحیم مشایی و روسای بعد از او گشود. این تمجیدها تا جایی ادامه پیدا کرد که حتی در جلسه معارفه رئیس جدید سازمان میراث فرهنگی و به‌رغم تمام انتقادات کارشناسان، احمدی‌نژاد بار دیگر از میراث مشایی و بقایی در سازمان میراث فرهنگی حرف زد.

به تاکید تهران امروز رئیس دولت هیچ‌گاه نخواست از حاشیه‌های سازمان میراث فرهنگی صحبتی به میان آورد. این سکوت تا به آنجا ادامه پیدا کرد که به راحتی سازمان میراث فرهنگی به پاتوق فکری و تبلیغاتی جریان مخربی به نام جریان انحرافی تبدیل شد. باعث شد خبر ارائه لایحه «حراج اشیای تاریخی ایران» در موزه‌های آمریکا به گوش برسد. اشیای تاریخی که بخشی از کتیبه‌های بی‌بدیل تخت جمشید نیز جزو آنهاست. انتشار این خبر، در حالی به یکی از مهم‌ترین موضوعات رسانه‌ای کشور تبدیل شده است که سازمان میراث فرهنگی تاکنون هیچ واکنشی به این موضوع نداشته است.

دوحه کوچولو در مقابل غول روس

تیتر و عکس صفحه اول شرق

تیتر و عکس صفحه اول شرق

در حالی که شرق عکسی از تفاهم دو قدرت فلسطینی برای تشکیل دولت ملی چاپ کرده که امیر قطر را در میان محمود عباس و خالد مشعل نشان می‌دهد، ابتکار در سرمقاله خود به اجلاس شنبه شورای امنیت سازمان ملل اشاره کرده که ویتالی چورکین دیپلمات ارشد روس در سازمان ملل، دقایقی پیش از آغاز نشست شورای امنیت، در اوج عصبانیت و در پایان یک مشاجره لفظی این جملات را بر زبان راند و مخاطبش نیز، کسی نبود جز «شیخ حمد بن جاسم» نخست‌وزیر، وزیر امور خارجه و مرد شماره دوی یکی از کوچک‌ترین کشورهای جهان؛ یعنی قطر. این در نوع خود بسیار غریب اما معنادار است.

به نوشته این روزنامه تا همین یکی دو دهه پیش، کمتر تحلیل‌گر و پیش‌گویی پیش‌بینی می‌کرد که در دومین دهه از قرن بیست و یکم، کشور کوچک و کم‌جمعیتی مانند قطر، بدون کمترین پیشینه تاریخی و وسعت جغرافیایی، به سطحی از اعتماد به نفس و قدرت چانه‌زنی در عرصه بین‌المللی برسد که این‌گونه با یکی از قدرت‌های سنتی جهان رو در رو قرار گیرد و نمایندگان دو کشور برای هم خط و نشان و شاخ و شانه بکشند.

ابتکار اضافه کرده دوحه اما در این سال‌ها، به این حجم از مناسبات هم بسنده نکرده‌است. آنها از یک سو در رقابت با سران اسلام‌گرا و دموکراسی‌خواه ترکیه، حامی درجه یک جوانان انقلابی و تجددخواه عرب در دومینوی بهارعربی می‌شوند و از سوی دیگر نیز، هم‌زمان از در رقابت با ریاض سنت‌گرا وارد می‌شوند و جامه حمایت بی‌قید و شرط از سلفی‌های جهان عرب را بر تن می‌کنند تا شیخوخیت عربستان را در جهان عرب به چالش بکشانند.

یوسف مولائی در مقاله‌ای در شرق نوشته، شورای امنیت به‌عنوان یک نهاد سیاسی در قالب ساختار کنونی خود بدون تبعیت از الزامات عدالت، دموکراسی، مشروعیت، الگوی رفتاری برای کشورها تعیین می‌کند، قادر به تحقق اهداف اصلی منشور سازمان ملل در استقرار صلح پایدار نخواهد بود و مقاومت اعضای دایم شورای امنیت در قبال پیشنهادهای منطقی کشورها در تغییر و تعدیل ساختار آن، چشم‌انداز روشنی پیش روی ما درخصوص مدیریت انسانی بحران‌های بین‌المللی نمی‌گشاید. مساله شگفت‌انگیز این است که اعضای دایم به نحوی به ایفای نقش می‌پردازند که عبور از هر بحرانی با ورود به بحران دیگر همراه می‌شود.

نویسنده با اشاره به وضعیت عراق، افغانستان و لیبی این پرسش را مطرح کرده که روسیه و چین تا کجا مخالفت خود را در تصویب قطعنامه مورد نظر آمریکا و متحدانش ادامه می‌دهند؟ سفر قریب‌الوقوع هیات عالی‌رتبه روسیه به سوریه نشان می‌دهد که کرملین فرصت زیادی برای پیدا کردن مسیر مسالمت‌آمیز برای حل بحران سوریه را ندارد.

در ادامه مقاله شرق آمده اگر این ابتکارات و تحرک دیپلماتیک روسیه در زمان مناسب خود نتیجه دهد، روسیه برنده واقعی صحنه زورآزمایی در شورای امنیت خواهد بود و توان بازیگری خود در مدیریت جهانی را بازسازی و تقویت خواهد کرد. در غیر این صورت و با توجه به اوج‌گیری بحران و به‌خصوص احتمال افزایش تلفات انسانی، فدراسیون روسیه ممکن است هزینه سنگینی برای این تصمیم تاریخی خود بپردازد چرا که ایالات متحده آمریکا و متحدانش تلاش خواهند کرد عواقب احتمالی تعمیق بحران و تلفات انسانی را به حساب هزینه فدراسیون روسیه منظور کنند و چنین وانمود کنند که روسیه در قبال بحران سوریه مسوولانه عمل نکرده است. روسیه و چین تصمیم بسیار دشواری اتخاذ کرده‌اند. امیدوار باشیم که ابتکارات آنها در حل مسالمت‌آمیز بحران سوریه به ثمر بنشیند. بازی دقیقه ۹۰ روسیه در بحران‌های دیگر گلی به همراه نداشته است. شاید این بار شانس با روسیه همراه شود.

تعارف گل آقائی

پوریا عالمی در ستون کاناپه اعتماد از قول محمد جواد لاریجانی و به عنوان نظریه جدید نوشته "دشمن قصد دارد در چند شهر کوچک درگیری ایجاد کرده و چند نفر را به قتل رسانده و ضمن فیلم گرفتن از آن تصاویر آن را در جهان منتشر کند و نهایتا انتخابات مجلس را زیر سوال ببرد"

گفتم: "می‌فهمم. می‌فهمم"

گفت: "جدی؟"

گفتم: "شما دشمن هنوز "قصد" نکرده متوجه می‌شوی، چطوری من اقرار می‌کنم و می‌گویم می‌فهمم می‌فهمم قضیه را نمی‌گیرید؟"

لاریجانی، جوادشون، گفت: "مرحوم گل‌آقا می‌گفت پیش‌بینی‌های جواد لاریجانی به جز مواردی که غلط است بقیه‌اش درست است."

ما گفتیم: "جواد جان گل‌آقا هم طنزنویس بود هم زبان فارسی‌اش خیلی خوب بود. به نظر ما آرایه‌ ادبی به کار برده. شما نباید حرفش را بگذاری پای تعریف."

کارتون روز

کارتون حسن کریم زاده، شرق

کارتون حسن کریم زاده، شرق



:: برچسب‌ها: زنده , سفر , کلیسا ,
:: بازدید از این مطلب : 485
|
امتیاز مطلب : 1
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : چهار شنبه 19 بهمن 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : xmovies

صدراعظم آلمان روز چهارشنبه هفته گذشته، یكم فوریه در راس هیاتی عالیرتبه از سیاستمداران و مدیران اقتصادی به چین سفر كرد. علیرغم اینكه سفر وی با هیاهوی رسانه های غربی در باره ادعاهایی مانند تنگ شدن تحریم ها علیه ایران توام بود، اما بازگشت وی در میان سكوت رسانه های غربی و به فراموشی سپردن بحث ایران انجام شد.

خبرگزاری آلمانی د.پ.آ پیش از عزیمت وی، هدف از پنجمین سفر صدراعظم آلمان به چین را مذاكرات با این كشور برای كاهش واردات نفت از ایران و همكاری با اتحادیه اروپا در زمینه تحریم ها اعلام كرد.

مركل در آغاز سفر سه روزه خود به چین با نخست وزیر این كشور 'ون جیابائو' ملاقات و در آكادمی علوم اجتماعی پكن ایراد سخنرانی كرد. در ادامه، روز سوم فوریه از یكی از شهرهای جنوبی چین به نام كوآنگ جو(خواهرخوانده شهر بایرن) كه قریب 500 شركت آلمانی در آن فعالیت دارند، دیدار كرد تا مشخص شود كه سفر وی اقتصادی و در راستای كمك به اقتصاد آلمان است و برلین در موقعیتی نیست كه از چین انتظارات خاصی در باره سایر كشورها داشته باشد.

روزنامه فرانكفورتر روندشاو نوشت: مركل باتوجه به اینكه چین كشوری با بیش از 3 بیلیون دلار ذخیره ارزی و در حال حاضر در پی فرصت های سرمایه گذاری است، اظهار داشت آلمان آمادگی برای سرمایه گذاری های چین را دارد، ولی چین بایستی در تامین نیازهای شركت های آلمانی نقش موثر داشته باشد و تحت هر شرایطی شركت های شریك چینی همانند شركت های آلمانی قلمداد می شوند.

وی با اشاره به بحران های موجود در اروپا و نقش چین افزود: یورو باعث تقویت اتحادیه اروپا شده است و آلمان از این موضوع بهره زیادی برده است. در وضعیت فعلی بحث بر سر دفاع از یورو است. چنانچه چین تمایلی برای حمایت فعالانه از یورو ندارد، حداقل از یورو رویگردان نباشد. این خواسته مشخص دولت آلمان است.

زوددویچه تسایتونگ نوشت كه صدراعظم آلمان در مذاكرات روز پنج شنبه خود با نخست وزیر چین وِن جیابائو و رییس جمهور هوجینتائو تلاش كرد گام هایی در جهت مبارزه با بحران یورو و وحدت اتحادیه اروپا بردارد. در مقابل ون جیابائو خواستار تلاش بیشتر اروپا شد و اظهار كرد كه بحث سرنوشت اروپا نیست، بلكه سرنوشت كل دنیاست. وی در كنفرانس مطبوعاتی افزود كه چین قصد دارد حمایت خود برای اروپا را بیشتر در حوزه مهار بحران بدهی های اروپا متمركز كند.

مجله 'تسایت' نوشت: مركل سفر خود را با انتقاد از حكومت چین به پایان رساند و ابراز تاسف كرد كه اجازه ملاقات یك وكیل به نام 'مُو شااُوپینگ' به او از سوی مقامات امنیتی حكومت چین داده نشده است. در سفر خود دولت چین را به آزادی بیشتر در قبال مخالفان و دیگراندیشان فراخواند. وی در پایان تصریح كرد كه تفاوت دیدگاهها همواره به وضوح در زمینه آزادی بیان و مطبوعات، برخورد با برنامه هسته ای ایران و مساله سوریه وجود داشته است، با این وجود امیدوار است كه شورای امنیت سازمان ملل در مورد مساله سوریه گام به گام به قطعنامه ای برسد. وی سفر خود را رضایت بخش ارزیابی كرد و اظهار داشت در سفر خود گامی بزرگ در روابط آلمان و چین به جلو برداشته است. مركل از حمایت چین در بحران بدهی های اروپا ابراز اطمینان كرد و اشاره كرد كه سفر او با آغاز سال اژدها توام شده است، سال خارق العاده ای كه در فرهنگ چین ایده های نو و دگرگونی عظیمی به همراه دارد.

درخواست های كلی آلمان از چین در این سفر عبارت بودند از؛

1. بهبود حمایت از حق مالكیت معنوی در جهت جلوگیری از كپی برداری از نوآوری های آلمان

2. عدم اجبار در ادغام شركت ها(پیش از این شركت های آلمانی تنها با یك شریك داخلی قادر به ایجاد نمایندگی بودند.)

3. تسهیل در دسترسی به سفارش های عمومی

از دیگر محورهای مذاكره مساله جمعیت، محیط زیست، و توسعه انرژی های تجدیدپذیر بود. البته همكاری در تحریم ها علیه ایران مهمترین موضوع مذاكره بود كه به نقل از خبرگزاری شین هوا عدم موافقت چین را در پی داشت. علیرغم سابقه 500 ساله دوستی میان ایران و آلمان روابط فیمابین به سمت دیگری پیش می رود. در هر صورت با توجه به گفته سفیر ایران چنانچه شركت های آلمانی تحت فشار سیاسی مبادلات با ایران را كنار بگذارند، خود بیشتر متضرر خواهند شد، چرا كه شركت های چینی، روسی و هندی خلا موجود را جبران می كنند. البته دولت مركل با تحریم های هیستریك موجود و قطع مناسبات شركت های آلمانی در ایران مشاغل زیادی را از بین خواهد برد.

خبرگزاری مالی داو جونز نیوز وایر در این باره نوشت: در پی اعمال تحریم ها از سوی دولت مركل علیه ایران بیم آن می رود كه چین از فرصت استفاده كرده و سهم اروپا را در صادرات نفت ایران برعهده بگیرد و خلا حاصله را بوسیله انعقاد قرارداد با ایران جبران كند و نهایتا تحریم ها بی اثر بماند، زیرا چین دومین خریدار نفت ایران با سهم 22 درصد است و بسیاری از كالاهای چینی نیز در قبال نفت ایران مبادله می شوند. عمده سرمایه گذاری آن نیز معطوف به بهره وری از گاز ایران است كه پس از روسیه از دومین جایگاه در جهان برخوردار است. از این مساله صنعت آلمان كه تحت فشار سیاسی شدید عقب كشیده است، متضرر خواهد شد.

خبرگزاری شین هوا می نویسد كه نخست وزیر چین به صدراعظم آلمان اعلام كرد كه تحریم ها بر ضد ایران نتیجه ای ندارد و هرگونه اعمال خشونت و حركت نظامی به آشوب و آشفتگی خاورمیانه منجر خواهد شد كه به سود هیچ كشوری نیست.

مجله تسایت و روزنامه زوددویچه معتقدند كه در هر صورت چین به ادامه روابط با ایران تمایل نشان می دهد، چرا كه در غیر اینصورت ناچار به صرف نظر از محاسبات اقتصادی خود با ایران است، از این رو تنها راه حل مناسب برای مساله ایران را مذاكره می داند. همچنین مركل قصد دارد برای جلب رضایت چین برای تحقق قطع نامه مشترك شورای امنیت علیه رژیم سوریه تلاش كند.

علیرغم اینكه رسانه های آلمانی پیش از سفر مركل به چین از محوریت بحث بر سر تحریم ها علیه ایران گفته بودند، اما پس از بازگشت صدراعظم آلمان از چین در این باره سكوت كرده و به موضوع ناكام ماندن مركل در كمك به سیاست آمریكا مبنی بر تحریم ایران نپرداختند.

پژوهش**م.م.ن**9123



:: برچسب‌ها: به من , زنده ,
:: بازدید از این مطلب : 515
|
امتیاز مطلب : 2
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : چهار شنبه 19 بهمن 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : xmovies
موسوی و کروبی

خانواده های کروبی و موسوی "حبس خانگی" را بدعتی دانسته اند که هیچ مقامی در جمهوری اسلامی مسئولیت آن را بر عهده نگرفته است

خانواده های میرحسین موسوی و مهدی کروبی، از ایرانیان خواسته اند تا جهانیان را از وضعیت این دو رهبر مخالف دولت آگاه کنند.

روز سه شنبه، ۱۸ بهمن (۷ فوریه)، خانواده های کروبی و موسوی بیانیه ای به مناسبت نزدیک شدن نخستین سالگرد برگزاری تظاهرات حمایت از جنبش های اعتراضی در چند کشور خاورمیانه و شمال آفریقا منتشر کردند که در آن نسبت به ادامه بازداشت خانگی آقایان موسوی و کروبی به شدت اعتراض شده است.

متن این بیانیه در سایت سحام نیوز، متعلق به حزب اعتماد ملی به رهبری مهدی کروبی، و سایت کلمه که منعکس کننده گزارش ها و دیدگاه های مربوط به میرحسین موسوی است در دسترس مراجعان قرار گرفته است.

روز ۲۵ بهمن سال گذشته به درخواست مهدی کروبی و میرحسین موسوی، به منظور اعلام حمایت از اعتراضات ضد حکومتی در تونس و مصر، راهپیمایی هایی در تهران و چند شهر دیگر ایران برگزار شد که برخورد نیروهای امنیتی را به همراه آورد و دو کشته برجای گذاشت.

شماری از مقامات حکومتی که ظاهرا شرکت در این راهپیمایی را نشانه ادامه حمایت از آقایان کروبی و موسوی می دانستند به شدت به این تظاهرات واکنش نشان دادند و از جمله گروهی از نمایندگان در جلسه علنی مجلس، خواستار اعدام این دو رهبر مخالفان شدند.

به نوشته سحام نیوز، روز ۲۶ بهمن سال گذشته، نیروهای امنیتی نخست ارتباط تلفنی میرحسین موسوی و مهدی کروبی و منزل فرزندانشان را قطع کردند و در روزهای بعد، محل سکونت این دو نفر را به محاصره در آوردند و آقایان کروبی و موسوی و همسرانشان را در حبس خانگی قرار دادند.

در ماه های بعد، خانم کروبی از حبس خانگی آزاد شد اما زهرا رهنورد، همسر آقای موسوی، همچنان همراه با همسرش در بازداشت به سر می برد.

تظاهرات اعتراضی تهران

اعتراض نسبت به نتیجه بحث برانگیز انتخابات ریاست جمهوری زمینه ساز بازداشت گسترده معترضان شد

در بیانیه خانواده های کروبی و موسوی آمده است که این دو برخلاف نص صریح قوانین داخلی و تمامی کنوانسیون های بین المللی در حبس خانگی قرار گرفته اند که یک "بدعت حقوقی و در عمل، زندانی بی نام و نشان است."

این بیانیه یادآور می شود که آقایان موسوی و کروبی سال ها متصدی سمت های تراز اول جمهوری اسلامی بوده اند و در انتخابات ریاست جمهوری سال ۱۳۸۸ نیز "حتی از همه فیلترهای شورای نگهبان که با بدعتی به نام نظارت استصوابی" به گزینش نامزدهای انتخاباتی می پردازد عبور کردند و طبق قوانین، به رقابت انتخاباتی پرداختند.

در ادامه این بیانیه، در اشاره ای تلویحی به محمود احمدی نژاد، آمده است که در حالی که رقیب انتخاباتی این دو نفر از حمایت سیاسی و تمامی امکانات حکومتی برخوردار بود، میرحسین موسوی و مهدی کروبی به رقابتی سالم پرداختند و نقد و انتقادهایی را در مورد شرایط کشور مطرح کردند که "امروز سخنی است که همگان به آن معترفند و خود نیز تکرار می کنند."

آغاز حبس خانگی

به گفته خانواده های کروبی و موسوی، این دو نامزد انتخاباتی "پس از اعلام نتایجی کاملا غیرمنتظره که برخلاف همه مشهودات و مستندات بود و اعتراضات میلیونی مردم که براساس قانون اساسی کشور صورت می گرفت، نظر اعتراضی خود را ابراز داشتند و پا به پای مردم معترض، ایستادگی کردند، کتک خوردند و شهید دادند و با انبوه توطئه ها، افترا و سرکوب و لشکرکشی اراذل به خانه و کاشانه خود مواجه شدند."

کروبی و موسوی و همسرانشان

کروبی و موسوی و همسرانشان چند روز پس از راهپیمایی حمایت از اعتراضات مردمی در مصر و تونس در حبس خانگی قرار گرفتند

این بیانیه می افزاید که آخرین حربه حکومت علیه آنان، "برخورد غیرانسانی و غیرقانونی مبنی بر به اصطلاح حبس خانگی آنهاست که اینک یک سال از این عمل ضد انسانی می گذرد."

خانواده های کروبی و موسوی یا اعلام اینکه مقامات حکومتی به دروغ گفته اند که آقایان موسوی و کروبی، به خاطر حفظ امنیت خود، خواستار حبس خانگی شدند، می افزایند: "ما اعضای خانواده این عزیزان با صراحت اعلام می کنیم که آنها برخلاف خواست خود و بر خلاف قانون، یک سال است که در بازداشت به سر می برند و جز تعدادی تماس تلفنی و دیدار محدود، کوتاه و کنترل شده، حق هرگونه ارتباطی با بیرون از آنان سلب شده است."

در این بیانیه آمده است که آقایان موسوی و کروبی از حقوق قانونی خود محروم مانده اند و تا کنون هیچ مقامی در جمهوری اسلامی، مسئولیت حبس خانگی آنان را برعهده نگرفته، در حالی که این دو نفر از نظارت نهادهای بی‌ طرف بر خوراک و سلامتی و دارو بی‌بهره بوده اند و "در مورد امنیت و کجایی مکان نگهداری آنان ابهامات زیادی وجود دارد و این نگرانی ها روز به روز برای ما شدیدتر شده است."

این بیانیه تصریح دارد که "ما و عزیزان ما به این زندان، هرچه که باشد، چه خانگی یا غیرخانگی، معترضیم و خواهان پایان دادن به این اقدام ضدانسانی و ضد قانونی هستیم."

خانواده های کروبی و موسوی هشدار داده اند که قرار گرفتن در حبس خانگی "در اراده عزیزان ما در حق خواهی خویش و دفاع از آرمان هایی که میلیون ها هموطن‌مان در خیابان ها ابراز کردند و خون خود را نثار نمودند و دهها شهید دادند و دچار حبس و شکنجه و انواع مسایل دیگر شدند و نیز هزاران زندانی که همچنان مقاوم و استوار در حبس اند، خللی ایجاد نخواهد کرد."

در ادامه این بیانیه آمده است: "ما از حاکمان بر جان و مال و ناموس مردم می خواهیم از راه ضد ملی و ضد دینی و ضد انسانی که در سرکوب هر منتقد و مخالف خود در پیش گرفته اند و کشور را در لبه پرتگاه جنگ و ویرانی قرار داده اند به راه منطق و قانون و مصلحت مردم و میهن بازگردند."

خانواده های موسوی و کروبی در پایان این بیانیه اعلام کرده اند: "ما از همه هموطنان مظلوم و رنج دیده و فداکار و از همه انسان های حق طلب و آزادی خواه و عدالت جوی، ... در جای جای جهان می خواهیم پژواک صدای حق خواهی ما باشند و این صدای ما را به گوش جهانیان برسانند که: زندانیان مظلوم و مقاوم ما و همه زندانیان سیاسی و عقیدتی را در سراسر ایران آزاد کنید، کشور و ملتی با اینهمه سرفرازی و بزرگی شایسته این حد رنج، تنگناهای اقتصادی و سیاسی و خدای ناکرده، جنگ نیست."



:: برچسب‌ها: گربه , فرانسه ,
:: بازدید از این مطلب : 504
|
امتیاز مطلب : 1
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : چهار شنبه 19 بهمن 1390 | نظرات ()